На Закарпатті відбувся молодіжний форум єдності «Гідні. Вільні. Незламні»

На Закарпатті відбувся молодіжний форум єдності «Гідні. Вільні. Незламні»
Захід організував Молодіжний координаційний центр "Нова генерація України" за підтримки ОВА, повідомив керівник краю Віктор Микита.

 

"Понад 150 представників молодіжного руху з різних куточків країни приїхали до нас, щоб розширити платформу для спілкування, обміну досвідом та ідеями задля формування єдиної команди юної інтелігенції України, котра працює і буде працювати над її розвитком у майбутньому.

До програми форуму увійшли заняття з військово-патріотичного виховання та підготовки населення до нацспротиву, проведення якого забезпечив Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву.

Приємно, що молодь орієнтується саме на необхідності й важливості захисту себе, своїх родин, громад, територій і країни у ці складні для неї часи.

Дякую усім, хто долучився до організації цього надважливого заходу, та молоді, яка подолала довгий шлях до Закарпаття, щоб стати частиною нашої великої об?єднаної родини", повідомив Микита.

Молодіжний форум єдності відбувається на Ужгородщині другий рік поспіль. Він присвячений Дню Гідності та Свободи, який відзначають 21 листопада. Мета форуму – об’єднати громадсько активну й талановиту молодь України та розширити платформи для спілкування, обміну досвідом й ідеями задля формування єдиної команди, котра працює і буде працювати над розвитком країни у майбутньому.

 

19 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів