На Закарпатті відкрили вже 54-ий ЦНАП

На Закарпатті відкрили вже 54-ий ЦНАП
Він працюватиме у Драгові, інформує ОВА.

 

У Драгові відкрили ЦНАП: зручні та якісні адміністративні послуги стали ближчими для понад 14 тисяч жителів громади.

Заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан від імені очільника краю привітав місцевих мешканців з появою сучасного Центру.

«Приміщення під нього реконструювали й адаптували до потреб осіб з інвалідністю. Найближчими днями тут також з’явиться місце для сповивання немовлят, ігровий простір, щоб найменшим відвідувачам, які прийдуть з батьками, було цікаво. Працюємо над тим, аби сервіс був якісним і комфортним для всіх», – зауважив Олександр Пацкан.

За його словами, адміністратори ЦНАПу вже готові надавати майже 300 адмінпослуг, серед них – низка базових послуг соціального характеру, у сфері будівництва, доступний комплексний сервіс єМалятко та інші. Також зараз активно триває робота над впровадженням паспортних послуг і сервісу для захисників та членів їхніх родин «Я – ветеран» 

Під час відкриття заступник керівника області Олександр Пацкан та регіональна координаторка UNDP Ukraine / ПРООН в Україні Есма Умерова передали команді Центру сучасну комп’ютерну техніку й офісні меблі.

 Це вже 54-й ЦНАП на Закарпатті, тому основна мета – відкрити такі осередки в усіх громадах краю.

 

 

24 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів