Щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» в Ужгороді розпочалася сьогодні вуличним заходом «Заради життя без насильства»

Щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» в Ужгороді розпочалася сьогодні вуличним заходом «Заради життя без насильства»
Про це інформує Ужгородська міськрада.

 

Основна мета цьогорічної кампанії, яка триватиме із 25 листопада до 10 грудня – привернути увагу громадськості до проблеми насильства, яка в період збройної агресії росії проти України особливо загострилася.

На площі Театральній представники низки громадських організацій та державних установ розгорнули намети, у яких роздавали презентаційні матеріали, розповідали про свою роботу. З ужгородцями та гостями міста спілкувалися фахівці профільних обласних та міських структур соціального спрямування, представники громадських організацій «Неємія», «Вона хаб», «Вільна», ГО «Веста», Денний центр «Право на здоров'я», управління патрульної поліції та інші. Долучилися до акції й департамент соціальної політики Ужгородської міської ради і міський центр соціальних служб.

На заході можна було поспілкуватися та проконсультуватися на тему запобігання насильству та можливостей захисту від нього, пройти тренінг «Підвищення економічної спроможності жінки як фактор зниження ризику домашнього насильства»,  взяти участь у тестуванні та отримати подарунки й інформаційні матеріали.

Експозиція плакатів організації «Sema Ukraine» розповідала про долю жінок, що незаконно утримуються у тюрмах на окупованих територіях нашої країни. 

 

25 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів