Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП у Буштині

Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП у Буштині
5 грудня близько 21:40 до поліції надійшло повідомлення про аварію у селищі Буштино Тячівського району. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Тячівського районного відділу поліції та слідчі ГУНП в Закарпатській області.

 

Провівши огляд місця події правоохоронці встановили попередні обставини ДТП. Відомо, що 36-річний водій з села Лази Тячівського району, керуючи автомобілем «JEEP Patriot», допустив наїзд на 27-річного мешканця села Руське Поле, який рухався на велосипеді в попутному з водієм напрямку і раптово почав перетинати проїжджу частину.

Від отриманих травм велосипедист помер на місці події.

Водія автівки поліцейські освідували – за кермом чоловік перебував тверезий. Транспортні засоби правоохоронці помістили на арештмайданчик відділу поліції.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті велосипедиста внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі найближчим часом буде призначено експертні дослідження, які допоможуть встановити всі об?єктивні обставини за яких сталася аварія.

 

07 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів