12 закарпатців одержать понад 1,2 млн грн на реалізацію власних ініціатив за підсумками Конкурсу стартапів - від 50 до 100 тисяч гривень

12 закарпатців одержать понад 1,2 млн грн на реалізацію власних ініціатив за підсумками Конкурсу стартапів - від 50 до 100 тисяч гривень
Так, підприємці-початківці та ті, хто планує створити власний бізнес в області, отримають від 50 до 100 тисяч гривень на розвиток своєї справи. Про це повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

 

Комісія детально розглядала заявки від учасників Конкурсу і після презентацій проєктів обрала переможців, серед яких ті, хто планує запустити мініферму з переробкою молока, надавати перекладацькі та лінгвістичні послуги, виробляти крафтовий «айвовий сир», створити бізнес у сфері дизайну, проводити флористичні курси тощо.

Ця ініціатива – хороша можливість розпочати підприємницьку діяльність з нуля чи посилити нещодавно створений бізнес, таким чином у перспективі забезпечуючи нові робочі місця, наповнення бюджетів і розвиток нашого краю.

Конкурс проводять у межах реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Закарпатській області на 2021-2023 роки. Відповідну ініціативу проводитимемо й наступного року, тож на останньому засіданні прийняли рішення збільшити фінансування до 2,5 млн грн.

 

11 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів