Понад 180 робочих місць буде створено на Закарпатті завдяки проєкту «єРобота: Власна справа»

Понад 180 робочих місць буде створено на Закарпатті завдяки проєкту «єРобота: Власна справа»
Про це інформує Закарпатський обласний центр зайнятості.

 

 

Триває подача заяв на отримання мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу за програмою «Власна справа» у межах урядового проєкту «єРобота».

Станом на 18.12.2023 в області за програмою передбачено створення 181 робочого місця.

Проєкт стартував ще у липні минулого року. Учасники можуть отримати мікрогрант на започаткування або розвиток бізнесу у розмірі від 50 до 250 тисяч гривень. Обов’язковою умовою є створення робочих місць упродовж 6 місяців від дня отримання коштів.

З початку дії проєкту  грантоотримувачам області (серед яких 83,0% вже є підприємцями, а 17% –  тільки розпочинають власну справу) вже профінансовано понад 18,6 млн грн.

Роботодавці розширюють заклади громадського харчування, відкривають кав’ярні, медичні центри, магазини продовольчих та непродовольчих товарів, ведуть діяльність у деревообробній та металообробній галузях, сфері краси та відпочинку. За рахунок грантових коштів вони придбали обладнання, сировину, матеріали, програмне забезпечення, оплачують оренду, послуги маркетингу та реклами, лізинг обладнання тощо.

Надіслати заявку на можна через портал Дія.

Із 10 квітня 2023 року стартувала нова програма з надання грантів для учасників бойових дій та їх подружжя, осіб з інвалідністю внаслідок війни, які мають можливість отримати до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Додаткова інформація за посиланням – https://is.gd/jxqZ7j.

Консультації надаються у будь-якій філії Закарпатського ОЦЗ та за телефоном 095-426-11-58.

Більше про мікрогранти на сайті ДЦЗ за посиланням https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava.

Наш Телеграм-канал https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zakarpattja.

 

 

21 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів