У Мукачеві облаштовують центр реабілітації для військових

У Мукачеві облаштовують центр реабілітації для військових
Про це інформує Закарпатська обласна рада.

 

На території одного із медичних закладів краю, де проходять лікування військовослужбовці, облаштували зону для відпочинку та духовного відновлення.

Проєкт реалізовано за ініціативи голови Мукачівської РВА, депутата Закарпатської обласної ради Едгара Токара та допомоги підприємців, волонтерів і благодійників. Тут облаштовали зону відпочинку для наших захисників та захисниць, які проходять тут відновлення. Також висаджено дерева та кущі, вимощено бруківкою пішохідну доріжку, встановлено світильники, сміттєві урни, альтанки та лавочки для відпочинку, під'єднали зону Wi-Fi. Крім того, побудовано капличку в честь Святого Луки – покровителя лікарів та художників. Сьогодні її урочисто освятили.

Вітали із подією працівників медзакладу керівники області - голова облради Роман Сарай, заступниу голови ОВА Василь Іванчо,  депутат облради Микола Дербак. «Поряд із фізичною реабілітацією наших воїнів, дуже важливим є питання духовного та психоемоційного оздоровлення, - відзначив голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай. - Важливо, щоб наші військові відчували турботу про себе, наше піклування. Бачили, що для них створені усі умови для лікування, реабілітації та відпочинку. Це додає сил у боротьбі проти ворога».

Також керівники Закарпаття відвідали Центр реабілітації. Тут наразі завершують будівельні роботи. Центр збудовано на територіі медичного закладу за кілька місяців. У ньому матимуть змогу відновити свої фізичні сили наші воїни. Облаштовано басейн, ерго- та галокімнати, спортзал та інші необхідні приміщення. Очільники краю пообіцяли свою підтримку із закупівлі необхідного обладнання та інвентарю.

 

29 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів