Закарпатська поліція посилить безпекові заходи на автошляхах області під час проведення новорічних свят

Закарпатська поліція посилить безпекові заходи на автошляхах області під час проведення новорічних свят
Кількість піших та автопатрулів збільшать на 10-20%. Про це днями під час брифінгу у пресцентрі ОВА повідомив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області Олександр Приходько.

 

Під час проведення новорічних свят безпекові заходи на автошляхах буде посилено, відповідно до розпорядчих документів ГУНП створено додаткові автопатрулі з безпеки дорожнього руху, які будуть здійснювати патрулюваня в області.

"Також нагадуємо про заборону продажу та використання піротехнічних засобів. Відповідальність - За статтею 164 КУпАП порушення порядку провадження господарської діяльності штраф у розмірі від 17 тис. до 34 тис. грн. Також у порушників забиратимуть продукцію та гроші, одержані внаслідок вчинення цього правопорушення!"

Важливо не забувати і такі види відповідальності:

  • за статтею 182 КУпАП порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил дотримання тиші в населених пунктах і громадських місцях. За це сплачується штраф від 85 грн до 255 грн, для посадових осіб та суб’єктів господарської діяльності – від 255 грн до 510 грн;
  • за статтею 195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) штраф становить від 1 020 грн до 1 700 грн з конфіскацією піротехнічних засобів;

    стаття 296 КК України (хуліганство) карається штрафом від 17 тис. до 34 тис. грн, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Закарпатська поліція просить краян та гостей області не порушувати правила і мирно відзначати свята. 

 

30 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів