$7000 за незаконний перетин кордону з Румунією – на Закарпатті підозрюють двох осіб

$7000 за незаконний перетин кордону з Румунією – на Закарпатті підозрюють двох осіб
Про це інформує прокуратура Закарпатської області

 

 

За процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури двом закарпатцям повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Встановлено, що протиправну діяльність організував 33-річний мешканець Берегівщини. Чоловік розробив план незаконного переправлення військовозобов’язаних до Румунії поза межами офіційних пунктів пропуску. Знайшовши «клієнта», підозрюваний повідомив, що не вигідно переправляти тільки його, тож необхідно підшукати ще одну людину. Уже від двох осіб він отримав 7000 доларів США.

Частину з цих коштів фігурант обіцяв своєму спільнику – мешканцю Виноградова, якого залучив у якості перевізника. «Клієнти» потягом повинні були прибути на вокзал у с. Королево Берегівського району, де їх зустрічали на авто та відвозили до с. Дякове, що на кордоні з Румунією, для подальшого його перетину.

Днями осіб викрили та затримали. Суд вже обрав підозрюваним запобіжні заходи - тримання під вартою з можливістю внести заставу. Для 33-річного чоловіка це 454 200 грн, а для його спільника - 181 680 грн.

 

 

20 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів