Закарпатців та гостей краю запрошують у захоплюючий віртуальний тур територією Національного природного парку «Синевир»

Закарпатців та гостей краю запрошують у захоплюючий віртуальний тур територією Національного природного парку «Синевир»
Про це написали на сторінці парку у ФБ.

 

"Запрошуємо Вас в захоплюючий віртуальний тур по території Національного природного парку «Синевир», де гірська краса розцвітає в усій своїй величі, а он-лайн знайомство з нею надихне Вас на неймовірні почуття та враження.

Ви дізнаєтеся про унікальні екосистеми, цікаві природні об’єкти та вікові ліси, які зберегли свою дику первоздатність.

Вирушити у цікаву віртуальну подорож і насолодитися захоплюючими краєвидами національного природного парку «Синевир», можна за посиланням https://storage.net-fs.com/hosting/7646367/37/

Віртуальний тур дозволить Вам зануритися та зблизитися з природою, а інтерактивні панорами нададуть Вам відчуття реальності.

Нагадаємо, що ця ініціатива реалізована завдяки співпраці Франкфуртського зоологічного товариства з Національним природним парком «Синевир». Кошти виділені проєктом «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», що фінансується урядом Німеччини через Кредитну установу для Відбудови KfW. Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України є бенефіціаром проєкту.

Приєднуйтеся до нас у цій захоплюючій подорожі через екран комп'ютера та відкрийте для себе гірську красу парку!", йдеться у повідомленні.

 

23 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів