На Перечинщині затримали торговця боєприпасами

На Перечинщині затримали торговця боєприпасами
У ході реалізації оперативної інформації у справі щодо налагодження каналу збуту боєприпасів у регіоні поліцейські Перечина затримали 25-річного підозрюваного у злочині. Фігуранта впіймали після того, як він збув клієнту партію набоїв до автомата. Слідство у справі триває.

 

Оперативники Відділення поліції № 1 Ужгородського районного управління, в рамках проведення заходів щодо недопущення поширення нелегальної зброї у регіоні, затримали 25-річного жителя села Сімерки. Останній підозрюється у незаконному зберіганні боєприпасів та у їх торгівлі.

Отримавши інформацію про налагодження фігурантом протиправної діяльності, співробітники кримінальної поліції ініціювали ряд негласних заходів та в результаті впіймали зловмисника «на гарячому». Останній саме збув клієнтові партію набоїв до автоматичної зброї, калібру 5,45, та отримав визначену суму грошей.

Поліцейські також провели обшук помешкання затриманого. Там вилучили ще майже сотню бойових набоїв та гранату Ф-1. Усі речові докази слідчі вилучили, їх досліджуватимуть експерти.

Підозрюваного, у порядку статті 208 КПК України, поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Його дії в поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 7 років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів