В Ужгороді оголосили конкурс ідей. Як взяти участь

В Ужгороді оголосили конкурс ідей. Як взяти участь
Ужгородці мають можливість взяти участь у конкурсі ідей – ідеятоні «Створи свій Ужгород. Інтегрований, інклюзивний, безпечний». До участі у конкурсі запрошують активних представників громадських організацій міста, активістів, волонтерів, усіх небайдужих жителів громади. Заявки приймають до 21 лютого 2024 р.

 

В ідеятоні відберуть 18 команд, які за підтримки кваліфікованих менторів зможуть напрацювати свої ідеї для розв’язання певних проблемних питань міста за допомогою фінансової підтримки проєктів від міжнародних партнерів. Захід відбудеться 28-29 лютого та 1 березня у ректораті УжНУ.

Участь у конкурсі можуть брати як офіційно зареєстровані громадські організації, благодійні організації, громадські холдинги, так й ініціативні групи чи волонтерські спільноти за умови налагодженої співпраці із офіційно зареєстрованими громадськими організаціями, які готові будуть стати отримувачем гранту для ініціативної групи.

Реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1uCGuzGRHViLAEXxQxMJEkQAq4zA7D8azNKPf5B8CCeYdFw/viewform?pli=1

Для участі необхідно зареєструвати свою ідею, яка відповідала б одному з трьох напрямів:

1) Громадська безпека: фізична безпека, доступ до послуг, послуги соціального захисту, нульова толерантність до гендерно зумовленого та домашнього насильства, доступ до правосуддя тощо.

2) Інклюзія: архітектурна безбар’єрність, загальна інклюзія, яка враховує потреби людей з інвалідністю та маломобільних категорій населення, залучення населення до ухвалення рішень тощо.

3)  Інтеграція: підсилення адаптації у приймаючих громадах, відновлення соціальних зв'язків та спільне вирішення проблем, економічна інтеграція (допомога малим та мікропідприємствам, працевлаштування тощо).

 

15 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів