Безпідставна передача у приватну власність земель аеропорту вартістю 11,3 млн грн – експрацівницю Ужгородської міськради судитимуть за службову недбалість

Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

 

 

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо експрацівниці Ужгородської міської ради за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

У ході слідства встановлено, що через неправомірні дії жінки у приватну власність безпідставно передали більше 70 земельних ділянок загальною вартістю 11,3 млн грн. Вони розташовані по вул. Собранецькій у межах аеропорту в обласному центрі.

Обвинувачена завідувала одним з відділів міськради. На засіданні сесії вона повідомила про нібито відмову ЗОКП «Міжнародний аеропорт Ужгород» від права постійного користування землями загальною площею понад 95 га. Більшість із них – майже 75 га – рішенням депутатів переведено в землі запасу міста, а в подальшому надано у власність громадянам для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.

Зараз на ці земельні ділянки накладено арешт.

 

01 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів