Поліція Тячева кваліфікувала бійку у одній зі шкіл району як хуліганство

Поліція Тячева кваліфікувала бійку у одній зі шкіл району як хуліганство
За фактом бійки за участі кількох учнів у одній зі шкіл Тячівського району слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 

Про сам інцидент правоохоронці дізналися у ході моніторингу соціальних мереж.

Під час попередньої перевірки поліцейські встановили усіх учасників конфлікту. Опитавши останніх стало відомо, що бійка почалася між двома дівчатами. Їх спробував розборонити однокласник, однак одна з дівчат почала його ображати та нецензурно висловлюватися про матір хлопця. Це і спровокувало подальші дії неповнолітнього. З цього моменту інший однокласник почав усе знімати на відео, яке в подальшому і потрапило в Інтернет.

За попередньою інформацією, жоден з учасників бійки не отримав тілесних ушкоджень.

Правоохоронцям стало відомо, що після інциденту у школі було скликано батьківські збори. Відповідно дирекції та педколективу було відомо про подію. В результаті, за неповідомлення про факт булінгу у навчальному закладі, на директорку поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173-4 КУпАП.

Саму подію слідчі Тячівського районного відділу поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

З працівниками освітнього закладу, школярами та їх батьками поліцейські проводять необхідні слідчі дії. До справи також залучили співробітників ювенальної превенції.

 

02 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів