Закарпатські реабілітологи отримають можливість підвищувати кваліфікацію на базі Rehabilitationszentrum Haring в австрійському Тіролі

Закарпатські реабілітологи отримають можливість підвищувати кваліфікацію на базі Rehabilitationszentrum Haring в австрійському Тіролі
Про це під час візиту команди Закарпатської ОВА на чолі з Віктором Микитою домовилися з командою Центру на чолі з директором доктором Хубером Буркхардом і керівником групи підтримки України в уряді Тіролю «Task force Ukraine», державним діячем, політиком, колишнім міністром оборони та міністром внутрішніх справ Республіки Австрія Гюнтером Платтером.

 

"На базі групи підтримки України в уряді австрійського  Тіролю сформують медичну групу, до якої увійдуть найкращі лікарі, реабілітологи та керівники закладів охорони здоров’я федеральної землі.

Завданням цієї групи буде підготовка, консультування і всебічна допомога українським фахівцям, а також супровід створення Закарпатського обласного реабілітаційного центру.

Також домовилися про всебічну підтримку 4.5.0 Recovery Center, створення якого почалося в поточному році. Стратегічно важливо підготувати команду нашого осередку до початку запуску функціонування інфраструктури. Тому важливе не лише навчання, а й супровід роботи українських фахівців, постійний обмін досвідом та інноваціями.

Це великий крок, який дозволить розширити наші можливості, об’єднати зусилля для підвищення якості й збільшення обсягу надання допомоги людям, котрі потребують фізичного та психологічного відновлення".

 

11 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів