Мукачівець, який жорстоко побив колишню дружину, перебуватиме під вартою без права на заставу. Йому загрожує 10 років в'язниці

Мукачівець, який жорстоко побив колишню дружину, перебуватиме під вартою без права на заставу. Йому загрожує 10 років в'язниці
Про це повідомили у пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури. 

 

37-річному  мукачівцю, якого підозрюють у побиттті своєї колишньої дружини, обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Напередодні жінку госпіталізували у важкому стані. На її тілі виявили сліди від численних ударів та опіки, причину яких встановлять експерти. Також у неї діагностували ряд переломів та черепно-мозкову травму.

Отримані потерпілою ушкодження мають характер особливого мучення. Жінка досі перебуває у лікарні, медики борються за її життя.

Як з’ясували правоохоронці, до жорстокого побиття потерпілої може бути причетний її колишній чоловік, разом із яким у той день перебувала жінка. Він вже судимий раніше за вчинення насильницьких злочинів проти колишньої дружини. Також у судах розглядають провадження щодо обвинувачення закарпатця у хуліганстві та незаконному поводженні зі зброєю і боєприпасами.

Розслідування злочину триває, його здійснює Мукачівське районне управління поліції. Підозрюваного можуть ув’язнити на строк до 10 років, якщо суд визнає його винним.

 

03 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів