Нелегалів ловили в лісі та знімали з паркану

39 нелегальних мігрантів затримали за минулі вихідні співробітники Державної прикордонної служби на україно-словацькому кордоні.

 

Усього на цій ділянці зафіксовано 10 затримань нелегалів. У результаті до пунктів тимчасового перебування потрапило 18 громадян Молдови, 13 - Пакистану, 6 – Індії, 2 – Китаю та 1 – Киргизстану.
Найбільшу групу з 12 іноземців (11 пакистанців та 1 індуса) виявили у лісі за 15 кілометрів від кордону зі Словаччиною прикордонники застави „Новоселиця” Чопського загону. Усі іноземці – чоловіки без документів.
Ще один загін із 11 „вічних мандрівників” було затримано за 9 кілометрів від кордону прикордонниками застави „Кам’яниця” цього ж загону та співробітниками СБУ. Серед затриманих 6 чоловіків та 5 жінок, причому двох з них прикордонники вже затримували раніше та видворяли з України у добровільному порядку.
Цікаву картину довелося спостерігати прикордонному наряду застави „Гута”: нелегальний мігрант з Пакистану зачепився, долаючи традиційну для кордону перешкоду – загороджувальний паркан. Невдаху зняли із загорожі та благополучно доставили на заставу.
Слід зазначити, що україно-словацька ділянка державного кордону залишається найбільш проблемною у протидії незаконній міграції. Так, із близько двох з половиною тисяч затриманих за порушення кордону співробітниками ДПСУ нелегалів понад 1600 припадає саме на кордон зі Словаччиною.

Державна прикордонна служба України

 

31 липня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів