Придбавши ексклюзивний автомобіль„VAUXHALL VECTRA” на Великобританському аукціоні, українець позбувся його на українсько-словацькому кордоні

На митному посту “Малий Березний”, що на українсько-словацькому кордоні, ужгородськими інспекторами разом з прикордонниками та працівниками УСБУ в Закарпатській області попереджено контрабандне ввезення автомобіля марки „VAUXHALL VECTRA” 2000 року випуску (з правостороннім керуванням).

 

При проходженні митного контролю 27-річний українець подав митникам та прикордонникам закордонний паспорт та необхідні документи на автомобіль. Спочатку увагу стражів кордону привернув увагу підроблений паспорт, а потім і техпаспорт на авто, який також виявився підробленим. Проведена експертиза підтвердила, що в документах внесено зміни шляхом закреслення попереднього тексту та нанесення відтиску іншого штампу.
За словами нашого співвітчизника, зміни у документи на це авто з його відома були внесені свідомо. Як з’ясувалося, аби уникнути обов’язкову сплату податків і зборів за митне оформлення автівки, придбану на аукціоні у Великобританії.
Отож, подавши митному органу неправдиві дані, іномарку англійського виробництва на суму майже 54 тисячі гривень вилучено. Складено протокол про порушення митних правил.
До слова, за інформацією прес-служби Державної митної служби України, автомобіль такої марки поки що єдиний на території України.

Вікторія Сенгетовська,
прес-секретар Ужгородської митниці

 

31 липня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів