“М’ясний” фургон зупинили податківці

Працівники ПМ ДПА у Закарпатській області під час проведення спільних заходів з працівниками Мукачівського взводу ДПС УДАІ УМВС України в Закарпатській області та УСБУ в Закарпатській області на території поста ДАІ “Нижні Ворота” у Воловецькому районі провели огляд мікроавтобусу “Форд Транзит”, яким керував Валерій Р. з м. Мукачево.

 

У вантажному відсіку знаходилася м’ясопродукція та копченості іноземного походження, зокрема 995 кг. сардельок, 235 кг. крил курячих та інше. Однак документів, які б свідчили про походження вказаного товару та його власника, а також сертифікати відповідності на продукти харчування іноземного походження були відсутні. З часу затримання транспортного засобу до закінчення проведення огляду вантажу власник товарно-матеріальних цінностей не з’явився.

Отож, м’ясні вироби загальною вагою 1600 кг., орієнтовною ринковою вартістю близько 18,0 тис. гривень вилучено та передано на відповідальне зберігання в холодильні приміщення до встановлення власника, проведення подальшої перевірки та прийняття рішення згідно з діючим законодавством.

Відділ зв’язків з громадськістю,

засобами масової інформації та

масово-роз’яснювальної роботи

ДПА у Закарпатській області

 

03 серпня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів