ЯКОЮ Є СИТУАЦІЯ У ЗАКАРПАТСЬКІЙ "БАТЬКІВЩИНІ"

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Нуцу Марини, обраного 3 липня на обласній партійній конференції ВО "Батьківщина" головою Закарпатської обласної організації ВО "Батьківщина".

 

Нуцу Марина стверджує, що був серед фундаторів партії на Закарпатті і після кризи в місцевому осередку "погодився очолити обласну організацію". З приводу закарпатських подій, то у липні в області тиждень працювала Центральна Контрольно-ревізійна комісія партії, що вивчала ситуацію в закарпатському осередку. Згідно з постановою ЦКРК за словами Нуцу Марини, призупиняється виключення з партії М.Мартина, М.Фединця, М.Поповича та А.Сербайло звільняється від виконання обов’язків голови організації. Така само Нуцу Марина продемонстрував копію Постанови Президії Політичної Ради партії "ВО "Батьківщина" "Про становище, яке склалося в Закарпатській обласній партійній організації",яку поширили серед преси його опоненти. Він ставить під сумнів підпис лідери партії Ю. Тимошенко на папері, оскільки за його словами там фігурує підпис О.Турчинова. Згідно з цією постановою, Марину Нуцу виключили з партії разом з М.Мартином, М. Поповичем та кількома іншими закарпатськими політиками.
Голова Іршавської районної організації партії "Батьківщина" Михайло Менчул заявив, що робоча група, яку створено в області для з’ясування ситуації після висновків Центральної контрольно-ревізійної комісії, є нефаховою і включає "далеких від організації людей". Він також повідомив, що ця робоча група "їздить областю і виключає з партії тих, хто взяв участь у конференції 3 липня" (де головою організації було проголошено Нуцу Марину).
Нуцу Марина запевнив, що заручився підтримкою особисто О. Турчинова, а Юлія Тимошенко взяла закарпатський конфлікт під особистий контроль. Всі непорозуміння повинні вирішитися вже у вересні. Політик також повідомив, що лідерка БЮТу не йде у відпустку, а незабаром розпочне тур відвідин різних регіонів України.

 

09 серпня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів