Прокуратура звинувачує

Неповнолітні жебракують та б’ють вікна у вагонах

 

Працівники лінійного відділу станції Ужгород самоусунулися від виявлення злочинів неповнолітніми та стосовно них. Такого висновку дійшла Ужгородська транспортна прокуратура. Про скоювані неповнолітніми злочини прокуратура дізналася зі звернень пасажирів електропоїздів на лінії Сянки – Ужгород. За словами помічника Ужгородського транспортного прокурора, юриста 3 класу Михайла Пантьо, за перше півріччя прокуратурою порушено 7 кримінальних справ щодо злочинів цієї категорії. Більшість — проти батьків за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило важкі наслідки та втягнення неповнолітніх у зайняття жебрацтвом.

Окрім жебракування прокуратура звинувачує неповнолітніх у битті вікон. Так, на станції Ужгород таких випадків зареєстровано 9, на ст. Мукачево — 4.

Ужгородський транспортний прокурор радник юстиції Олександр Кудільчак радить більше уваги звертати на профілактику порушень. А також скеровує лінійні відділи міліції на транспорті проводити "Дні права" у школах та ПТУ.

 

01 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів