Кому на Закарпатті жити добре...

Податкова міліція інформує

 

Ужгородський район. У селі Сюрте під час проведення оперативних заходів на території одного з товариств з обмеженою відповідальністю працівники Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгороді виявили устаткування для виготовлення черепиці та 60 квадратних метрів готової продукції. Проте дозвільних документів на виробництво полімер-піщаної черепиці, а також висновків відповідних компетентних державних органів на проведення робіт перевіряючим не було надано. Не змогли з’ясувати податківці і походження устаткування. На час перевірки на виробництві полімер-піщаної черепиці працювали два наймані працівники, трудова угода з якими не була укладена. Згодом на місці події з’явився громадянин Т., який представився директором приватного підприємства. Однак він зміг пояснити лише те, що цех, згідно з договором, орендується товариством з обмеженою відповідальністю. Однак щодо виробничої діяльності цеху від пояснень відмовився. Товарно-матеріальні цінності орієнтовною вартістю 52,7 тисячі гривень вилучені та передані на відповідальне зберігання до вирішення питання згідно законодавства.

Тячівський район. Податківцями спільно з прикордонниками застави „Яблунівка” під час проведення заходів в рамках операцій "Акциз" та “Контрабанді – Стоп” перевірено оперативну інформацію щодо спроби вивезення без митного огляду на територію Румунії тютюнових виробів.

Поблизу прикордонного знаку прикордонники виявили 8500 пачок сигарет “RONSON” з марками акцизного збору України встановленого взірця. Однак на момент перевірки власника сигарет встановити не вдалося.

Сигарети орієнтовною вартістю 17 тисяч гривень вилучено та передано на зберігання до кінцевого з’ясування справи.

Ужгород. Працівниками Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгороді під час проведення заходів в рамках операції "Контрабанді – Стоп" виявлено цех, в якому працівники ТОВ “Ф...” розливали мінеральну воду без дозвільних на таку виробничу діяльнісь документів. Під час проведення огляду було вилучено лінію по розливу води "Поляна Квасова", 1,6 тонни мінеральної води, 930 пляшок готової продукції "Поляна Квасова", 500 штук етикеток , а також 2956 штук металевих кришок. Встановлено, що протягом І-ІІ кварталу 2006 року дане товариство податкову звітність про фінансового - господарську діяльність та об’єкти оподаткування до ДПІ в м. Ужгороді не подавало.

Хуст. Під час перевірки оперативної інформації оглянуто складські приміщення та магазини суб’єктів господарювання, в яких виявлено в реалізації близько 15 тисяч пляшок горілки. Марки акцизного збору, які наклеєні на цю алкогольну продукцію, у податківців викликали сумнів щодо їх автентичності, оскільки на них нечіткий та розмитий друк в частині, де зазначено код регіону та серію акцизної марки.

Горілку вилучено та здано на відповідальне зберігання до прийняття рішення згідно з діючим законодавством. По даному факту проводиться подальша перевірка.

Відділ зв’язків з громадськістю засобами масової інформації та масово-роз’яснювальної роботи

 

03 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів