Лазерні диски – у парку відстою

Працівники Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгороді під час проведення спільних заходів з представниками лінійного відділу міліції на станції “Ужгород” в парку відстою пасажирських потягів Ужгородської дільниці у двох господарських сумках виявили 2391 лазерний диск

 

Працівники Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгороді під час проведення спільних заходів з представниками лінійного відділу міліції на станції “Ужгород” в парку відстою пасажирських потягів Ужгородської дільниці у двох господарських сумках виявили 2391 лазерний диск іноземного виробництва без коробок та контрольних марок України, 2470 одиниць поліграфічної продукції до них та 645 кольорових марок-наклейок невстановленого зразка.

Товарно-матеріальні цінності орієнтовною вартістю 47,8 тисячі гривень вилучено та передано на відповідальне зберігання працівникам лінійного відділу на станції “Ужгород” Львівської залізниці. Приймається рішення щодо визнання лазерних дисків, поліграфічної продукції,та марок-наклейок безхазяйними з наступним їх знищенням.

ДПА в Закарпатській області

 

11 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів