Сьогодні в Ужгороді відкривається Міжнародна виставка-ярмарок "Тур’євроцентр Закарпаття-2006"

14 вересня в Ужгороді відкривається V Міжнародна виставка-ярмарок "Тур’євроцентр Закарпаття-2006", якою розпочинаються Дні туризму на Закарпатті. Очікується приїзд представників турбізнесу з ряду українських міст, а також Словаччини, Угорщини, Хорватії, Росії та інших країн. Дні туризму триватимуть до 17 вересня.

 

У виставці візьмуть участь туроператори, турагенти, туристичні асоціації та організації, транспортні й страхові компанії, банківські установи, готелі, санаторії, ЗМІ, виробники та постачальники спортивного й туристичного спорядження.

Під час заходу відбудеться також концерт, семінар-презентація туристично-рекреаційних можливостей Закарпаття, "круглий стіл" на тему "Закарпаття-суб’єкти Російської Федерації: торгово-економічні взаємовідносини в нових умовах", науково-методичний семінар для власників сільських садиб та представників інших областей, конкурс на кращий фільм про туристично-рекреаційні та інвестиційні можливості Закарпаття, презентація навчальних закладів, які готують фахівців для туристичної галузі.

Проведення Днів туризму на Закарпатті мають вже традицію з 1997 року. Їх мета – ознайомити гостей з туристичним потенціалом області, надати їм можливість презентувати свої проекти, започаткувати ділове співробітництво на майбутнє.

ЗІК

 

14 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів