В УЖГОРОДІ ВІДБУЛАСЬ V МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК “ТУР’ЄВРОЦЕНТР ЗАКАРПАТТЯ-2006”

14 вересня в спорткомплексі “Юність” було людно. Понад 100 суб’єктів туристичної діяльності краю, з інших областей України, Угорщини, Білорусії, офіційна делегація з Москви, народні умільці взяли участь у V Міжнародній виставці-ярмарку “Тур’євроцентр Закарпаття-2006”.

 

На урочистому відкритті побували перший заступник голови Державної служби туризму і курортів України Юрій Зубко та голова оргкомітету Днів туризму на Закарпатті, заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик.
Під час прес-конференції, присвяченій виставці-ярмарку, начальник управління з питань європейської інтеграції та туризму і курортів облдержадміністрації Олександр Марченко повідомив журналістам, що цьогорічна виставка цікава ще й тим, що у її рамках проходив конкурс на найкращий фільм про туристичні можливості краю, у ній вперше взяли участь і навчальні заклади.
Бюджетних коштів на організацію виставки витратили небагато. За словами Олександра Марченка, лише близько тридцяти тисяч гривень, хоч планували – майже вдвічі більше. Це зумовлено тим, що до організації активно долучилися й самі учасники виставки.
Як сказав перший заступник голови Державної служби туризму і курортів України Юрій Зубко, туризм в Україні динамічно розвивається. Про це свідчить те, що у порівнянні з першим півріччям минулого року цьогоріч туристичний потік в Україні зріс на 10 відсотків, а на Закарпатті ж – на 30.
Прес-служба ОДА

 

16 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів