На Закарпатті побудують сміттєпереробний завод

На це "піде" 70 млн. грн.

 

Учора під час свого перебування з робочим візитом у Закарпатській області Міністр навколишнього природного середовища Василь Джарти повідомив, що Мінприроди профінансує будівництво у Закарпатті сміттєперерлбного заводу.

"В області понад 300 несанкціонованих смітників, на яких складовано понад 4 мільйони тонн відходів, — сказав міністр. — Для регіону, який є візитівкою України для Європи це занадто багато. Так продовжуватися не можу".

За словами В, Джарти, зі спецфондів міністерства у два етапи будуть виділені по 35 млн. грн. Завод повинні побудувати протягом 2 років. Наразі міністр дав доручення своїм працівникам та Закарпатській ОДА розробити відповідну проектно-кошторисну документацію.

Вл. інф.

 

23 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. vasja 2006-09-24 / 21:28:00

    Смішно було за цієюкомедією спостерігати! Сидять в президії Гаваші, міністр Джарти і заступник генпрокурора (якась тітка з Києва), з розумним виглядом говорять про те що в області держадміністрацією вкрадено мільйони гривнів з противопаводкових і за це відповідні чиновники строго поплатяться. І в одночас пропонується в цюж шарашкіну (читай БАЛОГІНУ) кантору закинути ще 70 мільонів на сміттєпереробний завод! Причому ця цифра винирнула з доповіді якогось лісника "...нам треба 70 мільонів гривнів щоб побудувати в області завод..." без всякої мотивації на що саме ці гроші і який то буде завод. Лісничого підхопив цей примітив Гаваші "так, так нам дуже треба 70 мільонів" і далі ця вся свора "високих сміттєвих фахівців" почала піддакувати своєму гуру. А Джарти що? Він же не з свого кармана обіцяв, каже "канечно дадім". Кіно та й годі!

  2. slavik-d 2006-09-23 / 13:34:00

    Давно пора вже було... Ато скоро потонемо у смітті. А ще непогано було-б хоча-б смітники прибрати, ато вже крис наплодилося.