Закарпатці звертаються до податкової

Протягом січня –вересня 2006 року на розгляд до органів державної податкової служби у Закарпатській області надійшло 386 звернень громадян, що на 99 звернень менше, ніж у відповідному періоді 2005 року.

 

Із загальної кількості звернень 357 склали заяви та запити про надання роз’яснень податкового законодавства, 24 скарги щодо ухилення від оподаткування та дій працівників податкової служби, 5 звернень з пропозиціями щодо поліпшення податкового законодавства та роботи податкових органів. Колективних звернень надійшло 12 від 70 громадян. 11 звернень надійшло повторно.

При цьому до ДПА у Закарпатській області надійшло 78 звернень громадян, в тому числі безпосередньо від громадян 59 звернень, з ДПА України надійшло 16 звернень громадян, через народних депутатів та інші органи 4 звернення.

У зверненнях, адресованих до ДПА Закарпатській області, в основному порушувалися питання, що стосуються сплати та повернення податку з доходів фізичних осіб, фінансово-господарської діяльності СПД. Інші звернення стосуються контрольно – перевірочної роботи, ухилення від сплати податків, роз’яснень по ПДВ, платі за землю, ресурсних платежів, ліцензування продажу алкогольних товарів та кадрових питань.

За 9 місяців 2006 року до обл ДПА надійшло також 27 cкарг громадян щодо узгодження податкових зобов’язань.

За цей час на особистому прийомі у посадових осіб органів державної податковї служби області побувало 1173 громадяни. Із них 119 було прийнято на виїзних прийомах за місцем проживання громадян.

Відділ зв’язків з громадськістю,

засобами масової інформації

та масово-роз’яснювальної роботи

ДПА у Закарпатській області

 

29 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів