Нелегальних мігрантів у нинішньому році виявлено на 40% більше, ніж у минулому

Чергові затримання на Закарпатті й не тільки

 

9 нелегальних мігрантів, які намагалися порушити кордон, затримали протягом минулої доби співробітники прикордонного відомства на Луганщині, Львівщині та у Закарпатті. Серед затриманих 5 громадян Республіки Молдова, 3 – Азербайджану та 1 – Вірменії.
Ще 7 потенційних нелегалів було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні, причому 6 з них – вихідців із Чечні - прикордонники мобільної застави „Бортничі” та співробітники СБУ затримали в ужгородському готелі „Закарпаття”. Псевдотуристи саме готувалися до таємного марш-кидка до Словаччини.
Усього за 9 місяців нинішнього року за незаконне перетинання державного рубежу прикордонники затримали 3647 нелегальних мігрантів. Ще 1982-х їхніх „колег” притягнули до відповідальності за порушення правил перебування в нашій країні. 12748 потенційним нелегалам було відмовлено у в’їзді в Україну.
До речі, загальна кількість виявлених співробітниками ДПСУ із січня по жовтень іноземців цієї категорії на 40% перевищує показники аналогічного періоду минулого року.

Державна прикордонна служба України

 

04 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів