Проти працівників податкової Закарпаття порушено вісім кримінальних справ за підозрою в корупції

За результатами роботи Регіонального відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПА в Закарпатській області цього року порушено вісім кримінальних справ проти працівників податкової. Фігуранти справ – офіцери податкової міліції, державні службовці 5-7 категорії.

 

Загалом цього року відділ провів 69 службових перевірок щодо 131 працівника податкової служби. Про це повідомив 17 жовтня під час прес-конференції в.о. начальника Регіонального відділу по боротьбі з корупцією в ОДПС ДПА в області Микола Цап.

За результатами перевірок відділу складено сім протоколів про порушення ЗУ "Про боротьбу з корупцією", 6 осіб притягнуті судом до адміністративної відповідальності, 63 працівників – до дисциплінарної відповідальності.

Водночас торік проти працівників ДПА було порушено три кримінальні справи, дві з яких були закриті судами за амністією, а одна – прокуратурою. В одному з цих випадків працівник податкової був упійманий на гарячому під час одержання хабара у розмірі 1 000 доларів.

ЗІК

 

17 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Хустянин 2006-10-18 / 11:26:00

    ВСІ підприємці дають хабаріі не обовязково гршима і в кабінеті.Це обід в ресторані
    товар в магазині ремонт на техстанціі.Останнє НОУ-ХАУ хустських податківців(Івана Р.)ПРИІХАЛА провірка з Ужгорода ітреба допомогти просив начальник. Начальників ДПА міняють а А Іван вічний.Може тому що знаєтаблицю ділення з Цапом.




    .