“Словаччина – найкраще підприємницьке середовище”

Міжнародний семінар “Словаччина – найкраще підприємницьке середовище” заплановано провести 6 грудня 2006 року у конференц-залі готелю “Інтурист” у м. Мукачеві (вул. Духновича, 93)

 

Це вже третя бізнес-зустріч підприємців Закарпаття і Східної Словаччини, яку організовують Асоціація розвитку малого і середнього бізнесу та інновацій “Ужгород-ХХІ-й вік” та Центр першого контакту (м. Міхаловце, Словаччина), які є партнерами проекту TASIS “Підтримка словацько-українського транскордонного співробітництва” в рамках Програми Добросусідства “Угорщина-Словаччина-Україна”. Попередні бізнес-зустрічі відбулися, відповідно, у м. Міхаловце (Словаччина) в серпні та у м. Ужгороді у жовтні 2006 року. Вони ретельно готувалися організаціями-партнерами проекту, які шляхом комунікацій, спілкування і пошуку знаходили потенційних бізнес-партнерів по обидва боки кордону. Серед роздаткових матеріалів семінару – підготовлений бізнес-довідник “Підприємницьке середовище у Словацькій Республіці”, в якому на українській мові представлена інформація про законодавство Словаччини щодо здійснення підприємницької діяльності, ринок праці, особливості оподаткування і звітності, про банківський сектор, доступ до кредитних ресурсів та консалтингові послуги.

Бізнес-зустрічі у Михаловце і Ужгороді викликали значний інтерес у підприємців Закарпаття і Східної Словаччини. В них з обох сторін змогли прийняти участь по 30-35 представників бізнесу.

На семінарі у м. Мукачеві заплановано представити презентації експертів про можливості здійснення підприємницької діяльності у Словаччині, детально ознайомити учасників із регулюванням експортно-імпортних операцій в обох країнах, надати інформацію щодо інфраструктури та особливостей підтримки підприємництва місцевою владою України і Словаччини. Друга половина дня роботи семінару вже традиційно присвячується бізнес-зустрічам і консультаціям підприємців України і Словаччини, які готували експерти проекту.




Координатор проекту,

Віце-президент асоціації “Ужгород-ХХІ-й вік” Лукша О.В.

Президент Асоціації “Ужгород-ХХІ-й вік” Феєр В.І.

 

06 грудня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів