У зоні відповідальності українських миротворців в боях убито 72 особи

За останніми даними, під час нічного бомбардування південної околиці міста Аль-Кут, що розташоване в зоні відповідальності українських миротворців, 72 людини загинули, 148 отримали поранення. Про це повідомили сьогодні представники місцевої влади.

 

Запеклі зіткнення в Аль-Куті почалися вчора ввечері, коли бойовики напали на будівлю муніципалітету, поліцейські відділки та бараки ?ракської національної гвардії, повідомив представник армії США.

За словами директора Центральної лікарні Аль-Кута Хадера Фадля Арара, серед жертв нальоту не тільки бойовики радикальної шиїтської ?Армії Махді?, а й мирні громадяни, у тому числі жінки та діти, переда? ?NEWSru?.

Тим часом підбадьорені ходом партизанської боротьби представники ?Армії Махді? обіцяють продовжувати підривати трубопроводи. ?У разі атаки військ США на позиції підрозділів шиїтів так званої ?Армії Махді? у священному місті Неджефе будуть підірвані нафтопроводи на півдні ?раку?, - заявив один з лідерів шиїтського опору в Басрі Шейх Асаад аль-Басри.

 

12 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів