Міжнародний пункт пропуску "Ужгород – Вишнє Нємецке" на Закарпатті закривають на реконструкцію з 19 лютого

9 лютого 2007 року на території Словацької Республіки в приміщенні відділення прикордонного контролю Поліційного Корпусу "Вишнє Нємецке", з ініціативою словацької Сторони відбулася позачергова робоча зустріч Заступників Головних Прикордонних Уповноважених України і Словацької Республіки та представників митних органів України і Словацької Республіки.

 

Ключовим питанням зустрічі стало обговорення тимчасового припинення руху окремих категорій осіб та транспортних засобів в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Ужгород – Вишнє Нємецке" в період проведення словацькою Стороною реконструкції пункту пропуску "Вишнє Нємецке".

В ході зустрічі словацькою Стороною проінформовано українську Сторону про причини та порядок здійснення реконструкції пункту пропуску "Вишнє Нємецке". Дана реконструкція є одним з головних завдань щодо повного виконання вимог приєднання Словацької Республіки до Шенгенської Угоди.

Словацька Сторона проінформувала, що роботи з реконструкції, які викликають відповідні обмеження в русі, мають розпочатись з 1:00 19 лютого 2007 року і будуть проводитись до кінця травня поточного року.

На період реконструкції пункту пропуску "Вишнє Нємецке" на українській і словацькій сторонах з 01:00 19 лютого 2007 року тимчасово буде припинено пропуск легкового автотранспорту та пішоходів. Легковий автотранспорт перенаправлять в пункт пропуску "Малий Березний – Убля".

Здійснення усіх видів контролю та пропуск в пункті пропуску "Ужгород – Вишнє Нємецке" буде продовжено для:

- транспортних засобів, в яких прямують представники дипломатичного корпусу та офіційні делегації;

- вантажних автомобілів;

- мікроавтобусів, без врахування вантажопідйомності, що переміщують товари та предмети, які підлягають оподаткуванню митними податками та зборами;

- на в’їзд в Україну транспортних засобів, придбаних громадянами резидентами України, а також не резидентами, що прямують транзитом через митну територію України;

- рейсових та туристичних автобусів (16+1 і більше посадочних місць) в обох напрямках. На період збільшення кількості туристичних автобусів їх перенаправляти для пропуску в пункт пропуску "Малий Березний – Убля". Проінформувати Міністерства транспорту Сторін щодо надання дозволів на перетин кордону як в пункті пропуску "Ужгород – Вишнє Нємецке" так і в пункті пропуску "Малий Березний – Убля";

 

12 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів