Кого і за що?

у пункті пропуску "Ужгород" у громадянина України вилучено

 

10 лютого у пункті пропуску "Ужгород" у громадянина України вилучено чотири старовинні книги англійською мовою 1828 року видання. Букіністичні раритети виявили під час прикордонно-митного оформлення на в’їзд, і знаходилися вони під сидінням у салоні автомобіля "Шкода". Водій під час усного та письмового декларування заперечував наявність у нього предметів, які підлягають розмитненню та оподаткуванню. Цінність та походження книг встановить спеціальна експертиза.

Того ж дня у пункті пропуску "Ужгород" при оформленні на виїзд автомобіля "Мазда", яким керував громадянин України, у багажнику прикордонники з митниками знайшли два газові пістолети калібру 8 мм. Один з пістолетів виготовлено в Італії, інший – в Росії.

Нестандартна ситуація виникла вчора, 11 лютого, на ділянці застави "Павлово" Чопського загону. Оперативно-пошукова група зупинила мікроавтобус "Газель", у якому їхали двоє громадян України. Вони були у нетверезому стані і на вимогу прикордонників пояснити причини перебування у контрольованому прикордонному районі, від повіли агресивною відмовою та спробували втекти. Щоб запобігти втечі прикордонники змушені були здійснити попереджувальний постріл з пристрою для відстрілу гумових куль "Форт". Порушників передано працівникам МВС.

З початку 2007 року органами охорони кордону Західного регіонального управління затримано 113 порушників державного кордону, 81 з них нелегальні мігранти. За цей період вилучено 8 одиниць зброї, 36 боєприпасів, 832 грами наркотичної речовини та 242 штуки психотропних таблеток. Конфісковано контрабандних товарів на суму понад 3 мільйони гривень.

Прес-служба Західного регіонального управління

 

12 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів