Газопровід "Богородчани-Ужгород" таки буде?

Україна зацікавлена у спільному будівництві з Росією цього газопроводу

 

Україна зацікавлена у спільному будівництві з Росією ділянки газопроводу "Богородчани-Ужгород". Про це Прем`єр-міністр Віктор Янукович повідомив під час відкриття вокзального комплексу “Дарниця”.

За словами Глави Уряду, Україна і Росія мають власні інтереси та орієнтири, які послідовно відстоюють, однак це не заважає будувати перспективну політику стосунків між нашими державами. Окремим проектом в двосторонніх відносинах є будівництво ділянки газопроводу "Богородчани-Ужгород", яка важлива для Росії як для імпортера газу в Європу, і для країн ЄС, які потребують збільшення постачання енергоносіїв, - зазначив Віктор Янукович. "Ми будемо запрошувати наших партнерів для участі в цьому будівництві", - відзначив Прем’єр-міністр.

При цьому Глава Уряду заявив, що законопроект, ініційований лідером БЮТ Юлією Тимошенко про заборону приватизації української ГТС, є нічим іншим як політичним "галасом". За словами Віктора Януковича, цей закон не дав нічого нового, адже в нашому законодавстві це вже було давно передбачено.

Урядовий портал

 

16 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів