Ще невідомо, хто більший шизофренік

Есдеківський функціонер із Закарпаття, а нині міністр-надзвичайник Шуфрич дав інтерв’ю кореспондентові УНІАН. Шуфрич заявив, що діяльність Віктора Балоги на посаді голови Секретаріату Президента призвела до зниження рейтингу глави держави Віктора Ющенка.

 

"Я багато в чому списую проблеми на керівництво Секретаріату. За чотири місяці керівництва Віктора Балоги сталася купа криз, скандалів, був чи не прямий наказ Секретаріату зірвати поїздку прем’єра до Америки, відставка Тарасюка, багато чого іншого, що в результаті призвело до падіння рейтингу Ющенка", — сказав Н. Шуфрич.

За його словами, нинішні шість відсотків рейтингу В. Ющенка "це навіть не Кучмині шість відсотків, які стали результатом одинадцяти років президентства". "До Балоги, — зазначив Н. Шуфрич, — В. Ющенко мав 14 % підтримки в суспільстві і 210 депутатських штиків у парламенті, а зараз тільки ледачий не подолає вето президента", — підкреслив Н. Шуфрич.

А ще Шуфрич бовкнув, що януковичська парламентська коаліція має намір поглиблювати конституційну реформу в напрямку позбавлення президента Ющенка повноважень. "Гадаю, що навіть ті повноваження, які є в нашого президента, — зайві. І якщо реформа вдосконалюватиметься, я впевнений, що президент позбудеться права вносити кандидатуру міністра закордонних справ і права призначати губернаторів, адже це органічні функції Кабміну. Крім того, мені здається, що ми полегшимо президентові життя, адже це те, чого він сам прагне", — сказав єхидно Шуфрич.

"Нашоукраїнці" на заяви Шуфрича прореагували моментально. І досить зле.

Нардеп Безпалий сказав, що Шуфрич — це "говорилка" антикризовиків, він відпрацьовує своє призначення в міністерське крісло.

Нардеп Кендзьор також був категоричним: "Я ці епатажні висловлювання до уваги не брав би. І раджу всім не реагувати на всю цю шизофренію Шуфрича", — сказав нардеп.

Шуфрич того ж дня відреагував на слова Кендзьора. Він сказав, що співчуває Кендзьору і відзначає, що, мабуть, "сьогодні дає про себе знати юнацьке захоплення Кендзьора боксом".

Але цього тижня Балога дістав ляпаса не тільки від Шуфрича. Дісталося йому і від газети Ахметова "Сегодня". Прес-секретарка Віті Балоги Юля Єршова на радощах повідомила, що її патрон виграв суд у газети "Сегодня" і ще одного закарпатського екс-губернатора Вані Різака. Мовляв, суд визнав інформацію, яку зі слів Різака газета "Сегодня" опублікувала на своїх шпальтах 25 жовтня 2006 року, недостовірною і зобов’язав їх спростувати це повідомлення не пізніше місяця з дня набуття рішенням законної чинності. Мова йде про те, як Різак розповідав, що балогівці на нього чинили тиск, вимагали хабара і просили здати Медведчука. Однак газета "Сегодня" сильно цим судовим рішенням не перейнялася. Представники газети вже оголосили, що оскаржать рішення Солом’янського райсуду Києва, який зобов’язав газету опублікувати спростування статті. "Сегодня" вважає, що рішення суду суперечить законам України, а також є таким, яке створює реальну загрозу свободі слова в країні", — йдеться в редакційній статті. "Сегодня", приймаючи рішення про публікацію прямої мови Різака, виходила з того, що інформація про тяжкі обвинувачення на адресу Балоги є, безумовно, суспільно значимою... Про такі обвинувачення народ має право знати", — йдеться в редакційній статті. Видання заявляє, що йому немає за що просити вибачення у глави Секретаріату Президента.

Невідомо, як поведе себе Балога в цій ситуації, адже і звинувачення Різака серйозне, а в той же час не хочеться ж йому бути "гнобителем преси". Проковтне?..

РІО

 

17 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. senya 2007-02-19 / 06:52:00

    ya duzhe b hotiv,shob yanek vrizav i cyomu durnyu v pechinku ,yak vlipiv svoim ministrammmmmmmmza vislovlyuvannya pro dii prezidenta.

  2. 2007-02-17 / 22:17:00

    та здивований правий,дійсно херня...

  3. 2007-02-17 / 21:31:00

    Здивований ти Сп...здів так сп...дів! :-)

  4. Здивований 2007-02-17 / 20:31:00

    Дійсно щось не те сталося з Балогою.
    Згадайте , які юридичні викрутаси і на якому високому рівні організовував Балога кілька років назад, наприклад при обранні Петьовки. Медведчук не міг нічого вчинити в протидію.
    А прийшов до влади, як підмінили. Найпростіші питання, які не так і складно вирішити валяться мов соломяна хатинка.
    Секретаріат ніби навмисно підібрані невдахи попадають у кожний капкан поставлений антикризовиками. Як щось зроблять то тільки собі на біду. Щось не те.