“Деца”-Петанк

Ужгородський петанк-клуб під патронатом магазину H.I.S. провів турнір триплетів з петанку на критому майданчику фолк-ресторану “Деца у Нотаря”.

 

У неділю 18 лютого на критому боуледромі фолк-ресторану “Деца у Нотаря” під патронатом магазину H.I.S.- store відбувся турнір з петанку. Цього разу змагалися триплети (по три гравці в команді). 8 команд були розділені на дві групи.


У першій групі команда “Петанк-бойс” виграла всі три гри (13:5 у команди “Острів свободи”, 13:12 у команди “Дравецькі легіні” і 13:9 у команди юніорів “Пойнтери”) і здобула перше місце в групі. Несподівано друге місце у цій групі здобули “Пойнтери”, які після поразки у “Петанк-бойс”, зуміли виграти 8:7 у “Дравецьких легінів” та 13:11 у команди “Острів свободи”. Останні, здобувши перемогу над “Легінями” з рахунком 13:3, посіли третє місце в групі.


У другій боротьба точилася більш напружено. Тут відразу три команди мали в активі по дві перемоги і по поразці в пасиві. І лише юніорська команда “СХ” не здобула жодної перемоги. Кращу різницю очок (+13) мала команда В.І.Н.С. з Перечина, яка обійшла команду H.I.S. (+9) та “Едмон” (+3). У результаті у фіналі турніру зустрілися “Петанк-бойс” та В.І.Н.С. Перечинці у напруженій боротьбі перемогли за рахунком 13:8 і виграли турнір. У боротьбі за третє місце більш досвідчена команда H.I.S. перемогла з мінімальним рахунком 13:11 головну несподіванку турніру команду “Пойнтери”. Переможці та призери отримали подарунки від головного спонсора змагань магазину H.I.S.


www.petanque-ua.org

 

19 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів