Невідомі напали на квартиру секретаря Віжницького райкомитету СДПУ(о)

В Чернівецькій області був вчинений напад на квартиру секретаря Віжницького районного комітету СДПУ(о) Євгенії Сторожук. Про це повідомили в прес-службі СДПУ(о).

 

Як зазначено в повідомленні, ?невідомі камінням розбили шибки в квартирі. Нападу передували анонімні дзвінки з погрозами, які почалися відразу після принципового виступу депутата обласної ради Сторожук на сесії Віжницької райради?.

?Ми вимага?мо від правоохоронних органів термінового проведення ретельного розслідування нападу на квартиру Сторожук і загрози її життю?, - йдеться в заяві Чернівецького обласного комітету СДПУ(о). В документі також наголошу?ться: ?Переконані, що використання подібних методів в розпал виборчого процесу в Україні спрямоване на загострення політичної ситуації і дестабілізацію в області процесу демократичних президентських виборів?.

Як переда? ?УН?АН?, чернівецькі об??днані соціал-демократи звертаються до всіх учасників виборчої кампанії із закликом про проведення в Україні чесних і прозорих виборів і підкреслюють, що СДПУ(о) виступа? за побудову в Україні цивільного суспільства, де панують толерантність і цивілізовані методи політичної боротьби.

 

16 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів