Афіни-2004: Українські лучники вийшли до 1/16 фіналу

Сьогодні в змаганнях зі стрільби з лука львів’янин Дмитро Грачов без проблем переміг єгиптянина Магеда Юссефа 154:128, а харків’янин Віктор Рубан також без особливих зусиль взяв вгору над канадцем Джонатоном Огайоном 157:140.

 

Олександр Сердюк проти іспанця Феліпе Лопеса по?динок проведе сьогодні ввечері.

Після успішного виступу Віктор Рубан в інтерв?ю офіційному сайту ?гор сказав: ?Сильний бічний вітер сьогодні зробив боротьбу важкою, і я радий що зміг впоратися з виходом в наступний раунд в таких непростих умовах... Мій кращий результат 174 очки, і я думаю, що показавши свою кращу форму, я зможу претендувати на Олімпійську медаль?, переда? ?Наш спорт?.

А ось Дмитро Грачов був явно незадоволений сво?ю стрільбою. ?Мене не влаштову? показник 154 очка. Мій найкращий персональний результат 169, і я буду прагнути до нього в кожній спробі. Сподіваюся, надалі ми не будемо мати проблем з таким сильним вітром, як сьогодні? - сказав наш найсильніший в світовому рейтингу стрілець.

У 1/16 фіналу, завтра, Дмитро Грачов зустрінеться з китайцем Хайфенгом Хю?, а Віктор Рубан битиметься з представником Тайпея Ченг Панг Вангом.

 

16 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів