Хвощ усе одно поїде в Афіни

Напад на члена олімпійської збірної України - 23-літнього майстра спорту міжнародного класу з боротьби Олександра Хвоща - може перешкодити йому виступити на Олімпіаді в Греції. Про це повідомив тренер збірної команди України з греко-римської боротьби Євген Чертков.

 

Зі слів тренера, ?у Олександра пошкоджені обидві стопи. На даний момент йому складно вийти на килим, складно тренуватися. Медики роблять все можливе, щоб Олександр зміг виступати на Олімпіаді?.

Як повідомля? ?УН?АН?, незважаючи на це, сказав Чертков, прийняте рішення, що Хвощ все одно поїде до Греції. Для спортсмена підготовлено всі необхідні документи, йому видана екіпіровка і все необхідне. ?Незважаючи ні на що, 21 серпня він вилетить в Грецію в складі нашої збірної з боротьби. Однак зараз ми намага?мося отримати дозвіл на участь в Олімпіаді ще одного спортсмена ? як ?дублера? Хвоща?, - повідомив Чертков.

З його слів, якщо вдасться оформити всі необхідні документи, на Олімпіаду разом із запорізьким спортсменом поїде так само севастопольський борець Валерій Воронкін.

Як повідомлялось раніше, увечері 13 серпня в Запоріжжі невідомі напали на відомого українського спортсмена ? 23-літнього майстра спорту міжнародного класу з боротьби Олександра Хвоща. ?нцидент стався в Орджонікідзевському районі Запоріжжя. На вул. Патріотичній за декілька сотень метрів від будинку, в якому прожива? спортсмен, тро? невідомих напали на нього і побили. Медики визначили у потерпілого численні тілесні пошкодження, серед іншого перелом ноги.

 

16 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів