Закарпатський Драгобрат очікує на фестиваль

Спортивно-масовий захід, який обіцяє стати видовищним шоу для глядачів, гарантує викид адреналіну для учасників, проводить туроператор "Карпати.Туризм. Відпочинок" та ТзОВ „Карпати-3000” (видавець всеукраїнського журналу „Карпати. Туризм. Відпочинок”) за підтримки "Прикарпатського Автомобільного Клубу" (Івано-Франківськ) та Рахівського автоклубу "Ультиматум" (Закарпатська область).

 

Фестиваль проходитиме на гірських дорогах Свидовецького та Чорногірського масивів Українських Карпат у формі рейду з елементами спортивних змагань для повнопривідних автомобілів.

Передбачено гірський підйом, як елемент спортивних змагань.

Участь у фестивалі можуть брати всі бажаючі: громадяни України та інших країн, як професійні автогонщики, так і любителі – окремі персони (індивідуально) та юридичні особи (підприємства, організації, засоби масової інформації тощо).
Мета фестивалю - привернути увагу громадськості, потенційних туристів та туристичних організацій до рекреаційного потенціалу Карпатського регіону. Популяризувати активний відпочинок, а саме автотуризм, у Карпатах.

Заявки приймаються як на участь у фестивалі загалом, так і окремо у змагальній і рейдовій частинах.

Місце проведення фестивалю, який відбуватиметься з 23 по 25 березня цього року, обрані: Івано-Франківськ - Ясіня - урочище Драгобрат - Рахів.
Програма складається зі спортивної і відпочинкової частин. Серед заходів - автопробіг колони учасників з Івано-Франківська до селища Ясіня Рахівського району Закарпатської області (через Яблунецький перевал), підйом в урочище Драгобрат; рейд від урочища Драгобрат до гори Шешул та гори Петрос, кваліфікаційні заїзди і гірський підйом за їх результатами з селища Ясіня на полонину урочища Драгобрат. По завершенні джипінгку відбудеться урочисте нагородження переможців і призерів.

У програмі фесту передбачена розважальна программа та інші заходи, які привернуть увагу учасників. Гостей гостинно запрошують відпочинкові комплекси на Драгобраті, а також у Рахові, Ясінях, Квасах.

Детально з програмою фестивалю, умовами участі, а також проживання учасників можна ознайомитися на сайті www.karpaty.net.ua.

 

19 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів