У Іршаві знову революція

...люди оголосили голодування через беззаконня, корумпованість та "безпредєл" у судовій системі краю

 

Зробити це планує місцевий мешканець Олександр Дякулич, оскільки остання акція, яку підтримало кілька десятків мітингуючих два місяці тому, жодних результатів не дала. Нагадаємо, що тоді люди оголосили голодування через беззаконня, корумпованість та "безпредєл" у судовій системі краю.

Вдалося хіба що домогтися скасування незаконної постанови про додаткове розслідування кримінальної справи, яка тягнеться уже кілька років, незважаючи на те, що слідством повністю доведено вину підсудної.
Нещодавно прийшла "бумага" від голови Апеляційного суду С.Демченка передати справу в Мукачівський міжрайонний суд. "Для мене нема значення, у якому суді будуть розглядати. Але ніхто не пояснить, для чого і чому. Тим паче, в законі таке не передбачено, - каже пан Олександр". Чоловік уже звернувся до влади міста та району, що порушуються його права.
Губернатор області Олег Гаваші, голова Апеляційного суду С.Демченко, перший заступник головного прокурора області А.Петруня, до яких звертався О.Дякулич, пообіцяли, що справу розглядатимуть у законному порядку.
Засідання в Іршаві, куди приїдуть судді з Мукачева, заплановане на 23 травня. "Якщо знову будуть "знущатися", я не буду мовчати. Я просто хочу повернути гроші, які мені позичили. Дочекатися нарешті вироку І довести, що ми, прості смертні, теж люди", пише "Фест".

 

18 травня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів