НА ЗАКАРПАТТІ ЧЕРЕЗ БЛИСКАВКУ ЗГОРІВ ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК ТА ТРАВМОВАНО ЖІНКУ

Учора близько п’ятої години вечора в гірському селі Кваси Рахівського району, що на Закарпатті через пряме попадання розряду блискавки в господарську споруду загорілося обійстя 78-річного місцевого мешканця. Також під час гасіння пожежі отримала поверхневі опіки правої кисті рук та передпліччя першого ступеня 80-річна дружина господаря.

 

До місця виклику негайно поспішили рахівські вогнеборці та з ППЧ-22 смт Ясіня. Водіям червоно-білих машин довелося проявити всю наявну майстерність, адже обійстя знаходиться на горі, й доїхати туди можна лише кружляючи гірськими полями.

Доки дві машини гасили розбурхану стихію, третя залучалася для перекачки води з природного джерела. Попри всі намагання вогнеборців, стихія встигла наробити великої біди, практично залишивши літніх людей без даху над головою. Внаслідок пожежі вогнем знищено: житловий будинок та господарську споруду з наявним в них майном та електростанками й крівлю літньої кухні, а також пошкоджені стіни та майно в цьому приміщенні. Усього прямі матеріальні збитки оцінюються в 15 тисяч гривень.

Як розповів старший інспектор ДПН Рахівського РВ ГУ МНС України в Закарпатській області Олександр Тушер - останнім часом в регіоні активізувалися випадки враження громовицею. Тільки за півроку таких вже зафіксовано 4. Тоді як за весь минулий рік їх було лише два.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

11 липня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів