"Мелодії родинних сердець"

Під такою назвою на Мукачівщині стартував перший районний фестиваль родинної та сімейної пісні

 

Захід проходив у будинку культури селища Чинадійово. Його організаторами виступили Мукачівська районна державна адміністрація та Мукачівська районна рада. Завданням фестивалю є відродження та збереження народної пісні, фольклорного мистецтва та родинних традицій.

Захід відкрили перший заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Василь Пашкуляк та заступник голови районної ради Василь Бігунець. Зокрема, у своїх виступах вони наголосили, що цінністю фестивалю "Мелодії родинних сердець", є те, що він не тільки демонструє сім’ї, які є прикладом для наслідування, але й спонукає до доброї справи – поділитися часточкою власної родинної історії, її минулим та сьогоденням. Вони висловили сподівання, що перший районний фестиваль сімейних та родинних колективів Мукачівщини "Мелодії родинних сердець", досягне благородної мети - згуртує i возвеличить родину i українського громадянина, ствердить спокiй i добробут нашого народу, стане оберегом добрих традицiй i звичаїв родинного виховання.



У фестивалі приймали участь 19 родинних колективів, які представляли 26 сімей з різних сіл і селищ Мукачівщини. Всі учасники нагороджені дипломом фестивалю. Також за сприяння голови райдержадміністрації Іллі Токаря кожна сім’я отримала у подарунок кавоварку. Найбільш творчій родині - багатодітній родині Манзиків, у якій співають всі сімнадцятеро дітей, керівництво району подарувало пральну машину, повідомили з сектору зв’язків з громадськістю Мукачівської РДА.

 

30 липня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів