Михайло Товт, представник угорської громади

Михайло Товт: "Моє місце в списках СПУ — результат взаємовідносин, які базуються на довір’ї і повазі"

 

З’їзд СПУ, який відбувся цієї суботи, затвердив список кандидатів у народні депутати. Михайло Товт, представник угорської громади в Україні, отримав прохідне, 11 місце у списку.

— Чим, на вашу думку, обумовлена така висока позиція, і як ви її оцінюєте?

— Для мене пропозиція стати кандидатом у народні депутати є проявом високої поваги з боку СПУ. І не тільки для мене, а й для всієї угорської громади та Демократичної спілки угорців України, яка підтримувала мене під час попередніх переговорів. Я вважаю, що моя кандидатура є результатом наших понад півторадесятилітніх взаємовідносин, які базуються на взаємодовірі та взаємоповазі.

— Що особисто вас приваблює в ідеях соціалістів?

— Соціалістична партія відрізняється від інших парламентських сил тим, що пропонує не тільки певні проекти, а розробляє конкретні програми й втілює їх у життя. З-поміж усіх парламентських партій в Україні СПУ є практично єдиною справді європейською політичною силою класичного взірця. Саме тому СПУ і є повноправним членом Соцінтерну. Однозначно, СПУ є уособленням організації парламентської демократії в Україні.

— Чи розраховуєте ви на підтримку угорських сил під час виборів?

— Так, розраховую. Демократичною спілкою угорців України попередньо прийнято рішення про підтримку тієї політичної сили, яка запропонує прохідне місце представнику угорців у своєму списку. Я переконаний, що це рішення знайде і своє дієве підтвердження.

 

10 серпня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2007-08-12 / 13:28:00

    szernyen biztos befuto vagy.

  2. 2007-08-11 / 06:46:00

    hajra misu majd lessz valahogy.