Наповнення міської казни перевиконано на 49%

26 вересня на виконання доручення Голови ДПА України А.І.Брезвіна відбулася підсумкова нарада за результатами роботи ДПІ в м.Ужгороді за 8 місяців поточного року

 

В нараді взяли участь перший заступник голови ДПА в Закарпатській області Іван Деркач, начальник ДПІ в м.Ужгороді Марія Бадида, заступники начальника та провідні фахівці інспекції.
Начальник ДПІ в м.Ужгороді Марія Бадида, яка відкрила підведення підсумків наголосила, що основним завданням податкової служби є наповнення бюджету країни для створення достойних умов життя та соціального захисту. В поточному році в м.Ужгороді продовжує спостерігатись тенденція економічного зростання, що позитивно позначилось і на показниках діяльності державної податкової служби. Завдяки проведенню різних дієвих заходів по посиленню контролю за дотриманням податкового законодавства, ліквідації заборгованості перед бюджетом, за 8 місяців поточного року до Зведеного бюджету надійшло податків на загальну суму 220548,4 тис.грн., що становить 140,6% до відповідного періоду 2006 року. До Державного бюджету мобілізовано 113035,3 тис.грн.., що становить 134% до відповідного періоду попереднього року. До місцевого бюджету надійшло 107513,2 тис.грн.., в тому числі до бюджету міста 81394 тис.грн.., що становить 149% до відповідного періоду 2006 року.
По податку з доходів фізичних осіб, який є одним з бюджетоутворюючих податків, що акумулюється в місті, за звітний період надійшло 82609,3 тис.грн., що на 60,6% більше за відповідний період минулого року. Найвищі темпи приросту сплачених сум в розрізі податків і зборів за 8 місяців забезпечено по: податку на прибуток 42,4%, платі за торгові патенти 38,2%, єдиному податку з фізичних осіб - 20,7%, ПДВ – 29%, платі за землю – 18,1%.
Одним з пріоритетних напрямів роботи податкової служби міста на наступний податковий період залишається робота з тими суб”єктами господарювання, які декларують збитковість. Наразі в обласному центрі таких є 28. Також продовжує турбувати наявність такого явища як мінімізація податкових зобов”язань, декларування нульового об”єкта оподаткування з податку на прибуток, робота з податковим боргом.

Прес-центр ДПІ в м.Ужгороді


 

27 вересня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів