Відбудуться: Друга спеціалізована виставка "Реклама&Медіа’2007"

Організатори запрошують закарпатців

 

З 10 до 12 жовтня у Львові за адресою: вул. Мельника, 18, у приміщенні ПС "Україна" відбудуться: Друга спеціалізована виставка "Реклама&Медіа’2007" та Перша спеціалізована виставка „Технології та системи управління”. Організатором виставок є "Агенство маркетингу та розвитку"
Тематичні розділи Другої спеціалізованої виставки "Реклама&Медіа’2007": технології, матеріали, комплектуючі та програмне забезпечення для виробництва рекламної і поліграфічної продукції, газети, журнали, радіо, телебачення, видавництва, рекламні агентства, зовнішня реклама, рекламно-сувенірна продукція, директ-маркетингові технології, PR-технології та послуги, поліграфічні послуги та рекламно-поліграфічна продукція тощо.
Одночасно з виставкою "Реклама&Медіа’2007" проводитиметься Перша спеціалізована виставка "Технології та системи управління".
Тематичні розділи Першої спеціалізованої виставки "Технології та системи управління’2007": бізнес-консалтинг, бюджетування, облік, аудит, юридичні послуги, програмне забезпечення і АСК, інформаційні послуги і дослідження, бізнес-освіта, банківські та фінансові послуги, рекрутингові послуги та послуги з управління персоналом, безпека компаній тощо.
Організатори виставок мають на меті сприяти розвитку ринку реклами, підвищити престиж реклами як самостійного виду творчої діяльності, підтримати творчі починання у цій сфері та підвищити рівень культури споживачів. Кожен учасник виставок матиме максимум можливостей для обміну досвідом, налагодження контактів з потенційними клієнтами та встановлення партнерських стосунків.
У рамках роботи виставoк планується насичена програма заходів: семінари, конференції, майстер-класи тощо.
Під час роботи виставок відбудеться фестиваль реклами "Золотий бублик". Журі розгляне роботи, подані на конкурс у номінаціях: "Відеореклама", "Аудіореклама", "Зовнішня реклама", "Друкована реклама", "Товарний знак, фірмовий стиль" та "Інтернет-реклама". У складі журі провідні фахівці в галузі реклами та представники рекламодавців. Нагородження переможців фестивалю відбудеться 12 жовтня 2007 р. о 13.00 в приміщенні Палацу спорту "Україна" за адресою: м. Львів, вул. Мельника, 18.

Офіційне відкриття виставки – 10 жовтня о 11.00
Прес-конференція – 10 жовтня об 12.00
Виставка працюватиме: 10 жовтня – з 11:00 до 18:00
11 жовтня – з 10:00 до 18:00
12 жовтня – з 10:00 до 17:00
За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся:
ТОВ "Агенство маркетингу та розвитку"
Тел.: (032) 244-11-91, 240-08-24
e-mail: [email protected],
web: www.amd-ukr.com.ua

 

09 жовтня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів