В Україні створюється нове міністерство

Уже в цьому році в Україні може бути створене міністерство з питань розвитку регіонів. Про це повідомив прем’єр-міністр Віктор Янукович.

 

"Я, напевно, вам відкриваю та?мницю, але проект указу Президента про створення такого міністерства вже розробля?ться", - заявив Янукович на прес-конференції в Луганську.

За його словами, нове міністерство займатиметься питаннями територій, адміністративною реформою, реформуванням житлово-комунального господарства, а також виконуватиме функції координувального органу між громадськими організаціями й урядом щодо створення законодавства, підготовки і проведення адміністративної реформи.

У той же час, відзначив Янукович, адміністративна реформа не ? питанням одного місяця або року.

Виступаючи перед представниками Асоціації місцевої і регіональної влади в Луганську, він підкреслив, що в Україні сьогодні необхідно створювати державну структуру, яка взяла б на себе питання реформування влади і самоврядування на місцях: "Якщо не займатися цим питанням на державному рівні або залишити його тільки громадським організаціям, то питання реформування влади в нас не піде".

 

30 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів