МІЛІЦЕЙСЬКІ ФУТБОЛІСТИ -- ВОЛОДАРІ КУБКА СТАДІОНУ "АВАНГАРД"

Цей рік видався феєричним для міліцейських футболістів.

 

Почавши сезон виграшем у турнірі з міні-футболу, приуроченого 18-ій річниці виводу радянських військ з Афганістану, колектив не збавив переможного темпу. Навесні завоював кубок ім. Ф.Куруца. У чемпіонаті м. Ужгорода та інших турнірах головними суперниками наших спортсменів були досвідчені футболісти ФК "Здоров’я". Першість обласного центру тривала у гострому суперництві саме між цими колективами. Врешті-решт "Динамо"-УМВС стало чемпіоном...

У листопаді відбувся заключний футбольний турнір міста над Ужем – кубок стадіону "Авангард". На попередньому етапі команди змагалися у двох групах, визначаючи півфінальні пари. Боротьба проходила цікаво і, як годиться у кубкових турнірах, поступатися ніхто не хотів. Найвірогіднішим очікувався фінал між медиками та збірною УМВС. Однак змагання в групах дещо сплутали карти, і непримиренні суперники зустрілися вже на півфінальній стадії. Матч видався напруженим, з мінімальною перевагою 1:0 перемогу здобули динамівці. У фінал пробилася й команда "Надра-банку".

Минулої неділі відбулася завершальна гра на кубок стадіону "Авангард". Зустріч обіцяла бути вельми цікавою, адже у поєдинку між собою на груповій стадії суперники розійшлися нульовою нічиєю. Матч виправдав очікування вболівальників. Хоча не обійшлося без прикрих моментів: у другому таймі суддя Петро Милян вилучив футболіста "Динамо"-УМВС. А останні п’ять хвилин команді, після травми захисника, довелося взагалі (всі заміни вже було використано) догравати вдев’ятьох. Та все ж перемогу "динамівці" не віддали, здолавши "банкірів" з рахунком 2:1. Винагородою став гарний і престижний приз. Отож чекаємо нових перемог "Динамо”-УМВС під орудою заступника начальника відділу професійної підготовки ВРП УМВС Василя Кузя і в наступному футбольному сезоні.

УМВс в Закарпатській області

 

10 грудня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів