У ЗАКАРПАТТІ НА ПОЖЕЖІ ЗАГИНУЛА ЛІТНЯ ЖІНКА

Вранці 22 січня через порушення правил експлуатації опалювальної грубки, в селі Оклі Гедь Виноградівського району виникла пожежа в житловому будинку, де загинула 81-річна жінка.

 

Язики полум’я, що виривалися із будинку, першим помітив син, котрий мешкає неподалік. Чоловік негайно поспішив будити брата, що також проживає на одній вулиці з матір’ю. Ще мить і родичі вже виносили маму з вогняного полону на свіже повітря. На жаль, старенька вже не подавала жодних ознак життя. Доки діти рятували матір, невістки шукали шляхи, як повідомити про пожежу рятувальників, адже їхнє село знаходиться на кордоні з Румунією й вітчизняний мобільний зв’язок відсутній. Сільська рада, де є телефон, знаходиться за 9-10 кілометрів в с. Неветленфолу. Саме звідси й прибули вогнеборці місцевої пожежної команди, які приборкали полум’я.

Однак втрачений час дався взнаки, до прибуття пожежників вогонь знищив кімнату, де спала жінка, а також пошкодив дерев’яне перекриття будинку на площі 3 м кв. Прямі матеріальні збитки, заподіяні стихією, складають близько двох тисяч гривень.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області

 

23 січня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів