ПОГОДА НА НАСТУПНІ ЧОТИРИ ДОБИ

Найближчої доби в області очікується хмарно, вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом невеликий сніг та мокрий сніг. Подекуди: слабкий туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця

 

Вітер південно-західний 5-10 м/с.

Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, в горах місцями протягом доби до 8° градусів нижче нуля.

На автошляхах: вночі без істотних опадів, вранці та вдень часом невеликий сніг та мокрий сніг. Подекуди: слабкий туман, слабка ожеледь. Видимість добра, в тумані 500-900 м. З огляду на обмежену видимість в тумані та ожеледь, ГУ МНС в Закарпатській області закликає водіїв бути обережними та дотримуватися правил дорожнього руху.

У перший день лютого закарпатські синоптики прогнозують хмарну з проясненням погоду, без істотних опадів. Місцями слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вдень у горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, в Карпатах подекуди протягом доби 4-9° морозу.

2 лютого очікується хмарна погода, вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень часом мокрий сніг, на рівнині з дощем. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° вище нуля, в горах місцями упродовж доби 1-6° морозу.

3 лютого передбачається невеликий мокрий сніг. Вдень з дощем. Температура повітря вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, в Карпатах вночі 2-7°, вдень 0-5° морозу.

4 лютого прогнозується погода без істотних опадів. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах вночі 8-13°, вдень 1-6° морозу.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

31 січня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів